2010-03-23
 12:11:09

Äckliga smygpedofiler - nån som håller med??

Fy fan överallt man kollar på internet ser man annonser i stil med "young teens in your area" "Young amateurs willing" och bla bla bla. Sedan är det alltid tillagt att de är över 18. Så klart, för att det finns lagar. Men det är helt sjukt, tycker att många av dessa "18-åringar" ser ut som 14-åringar.

Jag skiter fan i om de är 18 bast, de SER UT som 14 och det är därför killarna sitter och runkar till dem. Det är faaan lika äckligt det. De sitter och drömmer och låtsas att dessa brudar är småtjejer, och de ser ut som sådana också. Så det är fan lika mycket peddo i det, bara att de inte vill bli straffade. Jävla vider. Smygpedofiler.

Tänk att det är helt vanliga killar som sitter och runkar till det här?? Inte bara folk som vet att de är pedofiler, utan vanliga killar som ser sig som normala. Din eller min pojkvän kanske? Bästa killpolaren? Brorsan? Men de är ju såklart inte äckliga. nej, nej.. brudarna ser ju bara UT som 14, de ÄR inte det... Hur fan kan man vara så säker på det?? Och som sagt, det är fortfarande själva tanken som räknas. Den enda anledningen att de valde dessa brudar är ju för att de ser så små ut. Äckligt säger jag bara, Äckligt!!!!


sazza
PUBLICERAT: 2010-03-23, 12:59:47 | URL: http://sazzainlove.ploggplatsen.se

Hejsan!

Kul att du gillar min blogg!

Har vart o kikat + läst på din och måste säga att våra åsikter matchar en hel del! Skönt att få se att det finns fler vettiga och analyserande varelser som inte köper vad som helst! Keep going!! C yA


TESCHO - Webbdesign och mycket mer
PUBLICERAT: 2010-03-23, 14:56:39 | URL: http://tescho.se

Svar: Det låter som om det är tokigt i kodmallarna (och jag ser nu att det är det som är problemet). Se till att lägga in alla 4 kodmallar på alla 4 olika ställen så får du se att det blir bra! Spana in guiden om hur man lägger in en designmall om du är osäker på hur man gör :)


Fakta
PUBLICERAT: 2010-04-02, 10:53:57 | URL: http://faktamannen.bloggplatsen.se

Shululu.... Håller med dig om att det är illa att sitta och runka till tjejer som ser ut att vara 14 men enl. uppgift ska vara 18. Faktum är att (är ju faktamannen, haha..) det är som du verkar misstänka, nämligen att de ofta är under 18, men presenteras som "18-19" pg a lagen. Ingen som kan kolla detta heller då de som lägger ut bilderna inte skriver sitt namn och hemadress. Håller dock inte med om att det skulle vara "helt normala killar" (tror dock att du menar till synes normala?) som går igång på småtjejer. Det är inte normalt att tända på 13-14 åriga tjejer om man inte är i den åldern själv(inte ens om de verkligen är 18 men är sminkade så de ser ut som 14), även om det står på runksidan att tjejerna är 18 år. Visst är det äckligt. Det är ju faktiskt sjukt. Det svåra i frågan är enl. mig vilka som är de största svinen. Jag har min klara åsikt att just den typen du beskriver är värst på ett sätt, även om de inte ger sig på barn i verkligheten, utan stannar framför datorn och runkar till "teens". De gör dock inte samma skada som de svårt sjuka pedoflerna som känner sådant drag till små tjejer/killar att de inte kan kontrollera sig. Dessa är ju värre genom den skada de tillfogar sina offer. Dessa personer är ju de som åker fast förr eller senare (förhoppningsvis), men är de äckligare än smygpedofilerna? Enl. min åsikt är de inte det, fast den allmänna åsikten är ofta att de borde få dödsstraff. Men de "normalliknande" pedofilerna är ju inte sjuka på samma sätt som "rovdjurs" pedofilerna och kan ju styra sina handlingar, vilket betyder att de väljer att gå in på äckelsidor med fjortisar på, medan de sjukaste pedofilerna oftast hatar det de gör och sig själva men kan omöjligt styra sin sjuka drift!? Svår fråga som man kan dribbla fram och åter i evigheter, och då det inte är en faktafråga kan jag inte heller ge något rakt svar vad som är rätt eller fel (är ju enbart mästare i faktafrågor, inte åsiktsfrågor, haha..). Sjukt, fel, äckligt och mkt svårt ämne. En annan fråga är ju vilken straffpåföljd "rovdjurspedofilerna" ska ha? Pedofili går tyvärr inte att behandla på ngt effektivt långvarit sätt. Ska de då dömas till vård, vilket de ofta gör, istf fängelse om de inte går att behandla eller bota? Man ska väl få vård för att behandlas på bästa sätt eller botas? Ännu svårare fråga att ta ställning till och inte ens jag har ngn klar åsikt här!? Men vi kan iaf fastställa att det är jävligt fruktansvärt och vidrigt vilken grad av pedofili det än gäller..........



Skriv din åsikt!:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: