2009-09-07
 15:52:18

Spindlar och betong



Idag är det Måndag och jag är ledig... I morgon med, så skönt! Jossan har varit sjuk några dagar och hon kände att hon behövde jobba lite mer nu när hon är frisk, så hon tog mina pass.

Sitter och väntar på att Micke ska komma hem, eftersom att jag inte har jobbat idag så har jag passat på att städa lite här. Har dammsugit, diskat och torkat rent i hela köket, som såg riktigt äckligt ut, kaffefläckar och gamla matrester lite överallt.. Det cirkulerade flugor över hela diskhon och i ett glas låg det 6 döda små flugor.. Usch!

Nä, nu ska jag inte överdriva, han är faktiskt väldigt duktig på att hålla rent. Det var bara köket som var äckligt, och det är ju lika mycket mitt fel. Hur som helst hoppas jag att han märker hur rent det är när han kommer :)

Hittills så trivs jag väldigt bra hos Micke trots att han bor i ett område som absolut inte är min stil. Jag är uppvuxen ute i skärgården på Värmdö och hans lägenhet ligger i Fisksätra, som är värsta förorten. Men jag tycker ändå att det finns mer natur här än i andra förorter jag har varit i. Jätte nära till vattnet och bara en kvart in till stan. Men självklart finns det saker jag kommer behöva vänja mig vid. Som att många som bor här inte jobbar traditionella tider, så man hör dem komma hem och smälla i dörrarna sent på kvällarna när man försöker sova. Husen är staplade jätte tätt inpå varandra och maaassaa ungar som är ute och skriker hela dagarna....



Men det jobbigaste av allt har inte med området att göra. eller vad vet jag? Det är i alla fall spindlarna. Jag hatar spindlar, och fy satan, det är så mycket spindlar på hans uteplats så att det är helt sjukt alltså... Jag har bott i hus förut, en bit in i skogen, och inte ens där såg jag så mycket spindlar på ett helt år, som jag ser här på typ två veckor! och IN tar de sig också, de jävlarna, tillsammans med en och annan tvestjärt! USCH, säger jag bara. Trodde att man slapp sånt här i betongdjungeln?

Aja, I-landsproblem, jag vet...

Blogg listad på Bloggtoppen.se



Skriv din åsikt!:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: