2009-09-01
 00:01:16

Religion hjärntvättar

 

Har suttit på stylesearch som vanligt och kollat runt bland diskussionerna. I varenda diskussion som handlar om lite allvarligare saker än smink och kläder så ser jag otroligt dumma kommentarer från en och samma tjej. Av det jag läser förstår jag att hon är kristen. Hon verkar inte kunna acceptera någonting som är modernare än häxbränning. Jag vågar nog påstå att hon är fanatisk.

 

Människan har alltid varit i behov av att förstå allting, hitta förklaringar till allt. Men förr i tiden så hade man ju inte tillgång till samma redskap som vi har idag. Man kunde inte förstå människans utveckling, man kunde knappast räkna ut vad big bang var, ja ni förstår poängen.

 

Så vad gjorde man då? Jo, man kom på religionen. Då fick man sin förklaring, gud fixade allt, yepp, så var det. Skitbra, nu var det ju inte slut när man dog, man fick komma till himlen!

 

Än så länge låter det väl bra, man kunde tillfredställa människan med svar. Men sedan när man övertygat dem, så började man spåna vidare. Man kom på präster och kyrkor som skulle få pengar. Bara det att man kunde betala sig fri från sina synder med pengar är väl bevis på att det är totalt bullshit. Man lurar stackars sörjande människor med löftet om en himmel. Hur fan kunde dom veta det?? Sen tolkar ju varenda sketen religiös bibeln eller koranen, allt vad det heter, på sitt eget sätt. Hur jävla troget och moraliskt är det egentligen???

 

Och det är en jävla dubbelmoral dom har också. De säger att gud har skapat allt. Men ändå är det ju sjukt mycket de inte accepterar. Och seriöst, om gud finns, skulle han inte ha ändrat sina regler på 2000 år då eller? trots att han har sett till att samhället har utvecklats så mycket??

 

Nää. dessa indroptinerade idioter borde bosätta sig i någon isolerad bortglömd liten by, där de kan leva som att det fortfarande vore år 1457 med sina sjuka synsätt och åsikter, de passar inte in i det här årtusendet, och finns gud, ja då borde han förstå det.

 

Allting har en logisk förklaring, inte fan är det någon liten gud som sitter där uppe och styr. och när man dör. ja då DÖR man. Man kommer inte till något helvete för att man har knullat innan man är gift, eller för att man gjort abort efter en våldtäkt, eller för att man är bög. Inte heller kommer alla som är pissed off, avundsjuka eller feta hamna där (3 av dödsynderna). Va fan, skulle allt det stämma så skulle ju helvetet vara fullsatt nu, bara av kristna (mest amerikaner, med tanke på hur många tjockisar som finns där). sen ska man räkna med alla synderna i alla andra religioner också. Himlen skulle ju vara helt tom.

 

Fattar seriöst inte hur vissa kan vara så jävla dumma, ha så lite innanför pannbenet, att de går på det här skitsnacket. Det är bara till för att lura pengar av folk och få makt över dem.

 

Om man ändå ska envisas med att tro, då kan man väl göra det utan någon religion?? För ta kristendomen t.ex. Man tror att han killen, skrev ner jesus ord. Om Jesus var guds son, som till och med kunde gå på vattnet. skulle han då inte klarat av att skriva en jävla bok själv?? haha helt ologiskt...

 

Och att Bush finns, det är väl ändå det största beviset på att någon gud inte finns???

 



Skriv din åsikt!:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: